Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)

utorok, 8. september 2015 09:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zaujímavá informácia sa objavuje vo svetovej tlači v súvislosti s Cristianom Ronaldom. Real údajne dostal na portugalskú hviezdu konkrétnu ponuku od PSG v hodnote 150 miliónov eur. Správy prišli z francúzskeho klubu, ktorý priznáva, že Madridčanmi bol tento obchod bleskovo zamietnutý. (mundodeportivo)

REAL MADRID: Možnosť prestupu vylučuje aj Francúz Karim Benzema. „Nič veľké sa počas leta nestalo. Som šťastný v Reale Madrid, je to najlepší klub sveta a pokračujem v trvrdej práci, aby som ostal šťastný.“ jednoducho komentoval uplynulé týždne. (ESPN)

REAL MADRID: Podľa španielskych médií šéfovia Realu riešili možnosť spätnej kúpy Álvara Moratu z Juventusu. K dispozícii totiž majú takúto klauzulu a v roku 2016 by museli zaplatiť len 30 miliónov eur. (Goal)

BARCELONA: 22-ročný záložník Paul Pogba sa poriadne pohral s novinármi, keď pristúpil na špekulácie o jeho možnom prestupe do Barçy: „Momentálne som tu šťastný, no na konci sezóny uvidíme, čo sa stane. Ale prečo by som neostal? Nemám dôvod odchádzať z Turína.“ (Daily Mail)

BARCELONA: V sobotu je na programe atraktívny zápas s Atléticom Madrid, v ktorom bude možno chýbať Sergi Roberto. Ten nastúpil v oboch doterajších kolách La Ligy, ale na posledných tréningoch absentoval. (Marca)

VALENCIA: Na Mestalle sú naplánované rokovania o novej zmluve Sofiana Feghouliho. Alžírčan by sa celokom uspokojil s podpisom na päť sezón a ročným príjmom 2,5 milióna eur. Zuby si podľa niektorých zdrojov však brúsi aj FC Barcelona. (Sport-English)

REAL SOCIEDAD: Škót David Moyes dostal počas leta viaceré ponuky na návrat do anglickej Premier League, no odmietol. Verí totiž v projekt rozbehnutý v San Sebastiáne, hoci jeho zverenci začali dvomi nenápadnými remízami. (Skysports)

BILBAO: Víkendový boj medzi dvomi bezbodovými tímami s Getafe zrejme vynechá Eneko Bóveda. 26-ročný krajný obranca má zranený stehenný sval. (Marca)