Main Content

Tipsport Liga otvára svoje brány!

štvrtok, 10. september 2015 08:25 | Autor: Martin Gregor

Tipsport Liga otvára svoje brány!
Tipsport Liga otvára svoje brány! | zdroj: © TASR

Už dnes štartuje 23. ročník najvyššej slovenskej hokejovej súťaže, ktorá do tejto sezóny vstupuje s novým názvom - Tipsport Liga.

Do súťaže vstupuje 11 účastníkov vrátane výberu SR20, ktorý si v lige odkrúti dvadsiatku zápasov. Medzi najväčšieho favorita budú opäť patriť majstrovské Košice, no Banská Bystrica spolu s Nitrou by už radi pretrhli nadvládu Oceliarov a vystúpili taktiež na trón. Tento ročník si zahrajú v súťaži rovnaké celky ako minulú sezónu, keďže Žiline sa opäť podarilo udržať medzi elitou, a preto nováčika v Tipsport Lige neuvidíme.

Stanú sa Košice opäť majstrami? Stavte si na nich v Tipsporte pri kurze 1,8:1! Alebo to tentokrát vyjde Banskej Bystrici s kurzom 4,0:1, či Nitre pri kurze 5,0:1?

Sezóna Tipsport Ligy 2015/16 sa bude niesť v znamení niekoľkých noviniek. Súťaž zmenila názov, logo, claim, či samotný branding, no a vedenie našej najvyššej hokejovej ligy predstavilo aj zmeny, ktoré by mali priniesť lepší hokej.

Ide o 4 kroky, medzi ktoré patrí možnosť jednostranného odstúpenia hráča od zmluvy v prípade omeškania platby klubu o viac ako 30 dní. Ďalší krok pre lepší hokej bude spočívať vo väčšej otvorenosti vo vzťahu k médiám, ktoré budú mať možnosť vstúpiť do kabín 5 minút od skončenia duelu. Rovnakú dôležitosť prikladá vedenie súťaže aj na samotných fanúšikov, ktorých chce vtiahnuť viac do hry aj tým, že v jednotlivých kluboch sa vytvoria tímy ľudí, ktorí budú mať na starosti práve komunikáciu s fanúšikmi. Fanúšikovia samozrejme vyberú aj najkrajší gól Tipsport ligy, ako aj najužitočnejšieho hráča play-off v anketách Zlatá prilba a Zlatá korčuľa. Pre fanúšikov budú pripravené aj živé prenosy z Tipsport Ligy na RTVS každú nedeľu od 16:30. Už aj zajtrajší duel medzi Banskou Bystricou a Nitrou si môžete pozrieť v hlavnom vysielacom čase o 20:00 na RTVS.

Tešíte sa aj Vy na začiatok Tipsport Ligy? Tipnite si na Vášho favorita v Tipsporte a nechajte sa ešte viac vtiahnuť do hry. Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Ešte netipujete v Tipsporte? Vytvorte si TU účet a získajte bonus až 2 000 Eur!