Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.9.)

štvrtok, 10. september 2015 10:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Bránu Kataláncov bude v najbližších troch týždňoch hájiť Marc-Andre ter Stegen. Čiľan Claudio Bravo má zranené lýtko a svojho kolegu bude pozorovať maximálne z tribúny. (Goal)

BARCELONA & REAL MADRID: Bývalý argentínsky reprezentant dlho pôsobiaci v španielskej lige, Jorge Valdano, verí, že víťaz Champions League opäť vzíde z dvojice Real a Barça. S ničím iným sa tieto celky, podľa neho, neuspokoja a stačiť im nemusí ani LM, ako sme videli pri barcelonskom treble. (Football-España)

REAL MADRID: Priateľský zápas medzi Kolumbiou a Peru (1:1) nedohral James Rodriguez, ale zranenie kolena nie je ničím závažným. Podľa lekárov dostal len tvrdý úder a proti Espanyolu by mohol byť pripravený. (insidespanishfootball)

SEVILLA: Stopér Adil Rami odohral v doterajšom priebehu sezóny plných 180 minút, ale v najbližšom mesiaci sa na trávniku určite neukáže. Je teda zrejmé, že vynechá aj úvodný zápas Ligy majstrov proti Borussii Mönchengladbach. (ESPN)

SEVILLA: Los Rojiblancos boli prvým európskym pôsobiskom Garyho Medela a spolupráca by sa mohla obnoviť. Andalúzania hľadajú posily do stredu poľa, pričom zamerali pozornosť aj na hráča patriaceho Interu Miláno. (Fichajes)

SEVILLA: Možnosť prestupu obrancu Interu Miláno, Yuta Nagatoma, sa riešila už počas leta a španielske médiá ju vytiahli opäť. Stupňujúci sa záujem je údajne v Seville, ktorá na Japonca zamieri už v zime. (Fichajes)

VALENCIA: Sofiane Feghouli musí ostať za každú cenu. Takého názoru je tréner Nuno, ktorý nesie s veľkou nevôľou fakt, že Alžírčan môže ostať po sezóne voľným hráčom a nový kontrakt ešte nie je dohodnutý. (Sportsmole)

MÁLAGA: Vedenie je na dobrej ceste dohodnúť návrat útočníka Júlia Baptistu. Brazílčan odišiel pred dvomi rokmi do Cruzeira, kde mu po sezóne končí zmluva. (Transfermarktweb)