Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.)

piatok, 11. september 2015 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zranenie nohy hlási obranca Danilo a lekári musia určiť, koľko sa na ihrisku neobjaví. Predbežné odhady hovoria o troch alebo štyroch týždňoch, no dôležité bude slovo špecialistu. (Foxsports)

REAL MADRID: Mládež Realu od včera vedie nový muž – Víctor Fernández. Bývalý coach Celty Vigo, Porta alebo Zaragozy má údajne veľmi dobré vzťahy s prezidentom Florentinom Pérezom, vďaka čomu v minulosti nemal ďaleko k postu trénera A-tímu. (klubový web)

REAL MADRID: Hoci prvotné správy o zranení kolena Jamesa Rodrígueza avizovali len ľahší problém, až také ružové to nebude. Očakáva sa rekonvalescencia od 7 do 10 dní, čo je pri zraneniach takéhoto druhu štandardná doba. (Foxsports)

BARCELONA: 23-ročný stredopoliar Sergi Roberto neabsentoval dlho. Stehenný sval je už v poriadku a pomerne odvážne sa hovorí o jeho štarte proti Atléticu Madrid. (Sport-English)

ATLÉTICO MADRID: Hosťovanie Fernanda Torresa z AC Milána môže narušiť turecký Galatasaray, ktorý už naznačil, že v zime pošle na Španiela ponuku. Pre 31-ročného útočníka by šlo o pôsobenie v tretej európskej súťaži. (Mercafutbol)

VALENCIA: Legendárny Mario Kempes sa veľmi ostro pustil do nového manažmentu Los Che. „Neznášam, keď sa agenti chcú hrať na majiteľov klubu. Deje sa to len preto, lebo tréneri a agenti nemajú radi ľudí zodpovedných za klub.“ poznamenal na adresu Jorgea Mendesa. Zároveň vyzdvihol staré vedenie, ktoré robilo, podľa jeho názoru, skvelú prácu aj bez peňazí. (Football-España)

REAL SOCIEDAD: Bolesti bedier možno zabránia Iñigovi Martínezovi v štarte na pôde Betisu. Ešte má k dispozícii jeden deň na zotavenie, takže klub necháva jeho situáciu otvorenú. (Marca)

BILBAO: Tesne pred dôležitým zápasom s Getafe sa zotavil krídelník Iñaki Williams a objavil sa aj na včerajšom tréningu. Mimo trávnikov ho doteraz držal stehenný sval. (insidespanishfootball)

DEPORTIVO:Sidnei požiadal o španielske občianstvo, ktoré mu bude pridelené najneskôr od budúcej sezóny. Brazílsky bek tak obíde limity o počte hráčov z krajín mimo Európskej únie. (Football-España)