Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.)

sobota, 12. september 2015 09:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Pred šlágrom s Atléticom Madrid bol neistý štart Lionela Messiho, no ten chýbať nebude. Jeden z tréningov vynechal pre narodenie syna, no na zápas bude v poriadku. (Daily Mail)

REAL MADRID: Brankárska otázka sa po zatvorení prestupového okna javila ako nedoriešená, ale Rafael Benítez deklaruje, že svojim gólman absolútne verí: „Keylor vie, ako veľmi si ho vážim, a to je najdôležitejšia vec. Dúfam, že zahrá dobre a ja budem nútený zasiahnuť čo najmenej.“ (Marca)

REAL MADRID: Kontrakt platný do leta 2017 má Denis Čeryšev a v Madride zvažujú jeho predĺženie. Okrem toho sa špekulovalo o tom, že Rus odíde na hosťovanie. (insidespanishfootball)

VALENCIA: Reakcia na útok Maria Kempesa na seba nenechala dlho čakať a coach Nuno Santo mu odkazuje, že sa mýli. „Stretol som sa s ním dvakrát a čoskoro sa stretneme opäť, aby mi povedal, čo má na srdci. Vždy sú tu tí istí ľudia, ktorí robia rozhodnutia. Je absurdné tvrdiť, že Jorge Mendes sa stáva vlastníkom klubu. Jeho názor nezdieľam.“ povedal na tlačovej konferencii. (Football-Espana)

SEVILLA: Andalúzsky tím svoje trápanie v novej sezóne neukončil ani včera. Na trávniku Levante síce viedol, no body sa nakoniec delili. Po troch odohraných zápasoch má Sevilla len dva body, ktoré okrem Levante získalo s Málagou.

BILBAO: Sily si dnes zmerá posledný s predposledným a Mikel San José si veľmi dobre uvedomuje dôležitosť tohto duelu. Výkony Athleticu vníma celkom pozitívne, akurát v auguste bolo na programe množstvo duelov. Getafe však považuje za nebezpečného protivníka. (Marca)