Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)

pondelok, 14. september 2015 06:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Thomas Müller mal počas letnej prestávky na stole ponuku z Manchestru United, pričom malo ísť o rekordných 120 miliónov eur. Bavorský celok však ani napriek tomu nehodlá svojho hráča predať. Müller údajne mohol na Old Trafford poberať ročne 12,5 milióna eur, pričom v Nemecku dostáva presnú polovicu. (bavarianfootballworks.com)

ARSENAL: Arsenal pripravuje ponuku vo výške 14 miliónov libier za osemnásťročného záložníka Youriho Tielemanseho z Anderlechtu Brusel. (bleacherreport.com)

TOTTENHAM: Emmanuel Adebayor už nie je hráčom Tottenhamu. Kohúti z Londýna sa s africkým útočníkom nakoniec dohodli na ukončení zmluvy. (theguardian.com)

TOTTENHAM:Hugo Lloris má síce s Tottenhamom kontrakt až do roku 2019, no napriek tomu by mohol odísť skôr. Záujem o francúzskeho reprezentačného brankára ohlásil Real Madrid. (footytube.com)

WEST HAM: Kladivári z Londýna ulovili 19-ročného mládežníckeho reprezentanta Srbska Luka Belića, ktorý prichádza z OFK Belehrad. Belić v Londýne podpísal zatiaľ len ročnú zmluvu s opciou na ďalšiu. (goal.com)

EVERTON a WATFORD: Yoann Gourcuff je po ukončení kontraktu s Lyonom voľným hráčom. Bývalý francúzsky reprezentant mal počas letnej prestávky ponuky z Watfordu a Evertonu, ani jednu však neprijal. 29-ročný ofenzívny stredopoliar by sa mal však čoskoro upísať Stade Rennes. (transfermarketweb.com)

NEWCASTLE: Newcastle podá v januári oficiálnu ponuku Queens Park Rangers FC na šesť miliónov libier za útočníka Charlieho Austina. (theguardian.com)