Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.9.)

pondelok, 14. september 2015 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Thomas Vermaelen strávil skoro celú minulú sezónu na maródke Barcelony a mimo hry je aj teraz. Belgický obranca si z duelu na pôde Atlética Madrid odniesol svalové zranenie a mimo hru bude minimálne tri týždne. (fcbarcelona.com)

FC BARCELONA a VALENCIA: Barcelona sa chce v januári, kedy už bude môcť znova registrovať nových hráčov, posilniť na poste stopéra. Tou posilou by sa mal stať Shkodran Mustafi z Valencie, ktorého Blaugranas dlhodobo sledujú. (sport-english.com)

REAL MADRID: Hugo Lloris má síce s Tottenhamom kontrakt až do roku 2019, no napriek tomu by mohol odísť skôr. Záujem o francúzskeho reprezentačného brankára ohlásil Real Madrid. (footytube.com)

REAL MADRID:Keylor Navas zostal v Reale Madrid a ukazuje sa v skvelej forme. Kostarický brankár je prvým gólmanom Realu po štyridsiatich rokoch, ktorý neinkasoval gól v prvých troch ligových zápasoch sezóny. (101greatgoals.com)

VALENCIA: Jaume Doménech predĺžil zmluvu s Valenciou. 24-ročný brankár mal kontrakt do roku 2017, no teraz sa dohodol na jeho ročnom predĺžení. (insidespanishfootball.com)