Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.)

utorok, 15. september 2015 06:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United bude musieť skupinovú fázu Ligy majstrov začať bez svojho kapitána. Potom, čo Wayne Rooney kvôli ľahšiemu zraneniu zmeškal zápas s Liverpoolom, sa ukázalo, že sa nestihol uzdraviť ani pre utorňajší zápas v Eindhovene. (espnfc.com)

MANCHESTER UNITED: Diabli z Manchestru  si chcú poistiť Davida de Geu. Kontrakt by sa mal ale podpísať len za predpokladu, že bude obsahovať výkupnú klauzulu, ktorej výška by mohla dosahovať až 41 miliónov eur. Dlhodobý záujem o španielskeho brankára má Real Madrid, ten sa však podľa dobre známych a často parodovaných informácii nedokázal počas uplynulého prestupového obdobia s anglickým celkom dohodnúť. (90min.com)

MANCHESTER CITY: Manuel Pellegrini na tlačovej konferencii k zápasu Ligy majstrov s Juventusom potvrdil, že nebude mať k dispozícii Sergia Agüera. Stále však dúfa, že sa Argentínčan vráti na trávnik už budúci víkend. (espnfc.com)

CHELSEA: Tréner Chelsea José Mourinho si po zápase s Evertonom sťažoval, že domáci kouč RobertoMartínez si odbil tlačovú konferenciu s novinármi ešte pred ním a on musel na svojho trénerského konkurenta dlhšie vyčkávať. Mourinhovi vadilo, že jeho tím má pred sebou cestu do Londýna a on musí čakať na svojho oponenta. (theguardian.com)

NEWCASTLE: Kanonier Charlie Austin aj napriek záujmu viacerých klubov zostal v Queens Park Rangers a bude čakať na januárový prestupový termín. V Londýne sú na odchod svojho strelca pripravený a ďalšie jeho kroky by mohli smerovať do Newcastlu.  (theguardian.com)

WEST HAM: Novým kapitánom West Hamu United bol menovaný Mark Noble. Ten je v tejto chvíli najdlhšie slúžiacim hráčom vo West Hame a na svojom konte má tiež najviac štartov v Premier League. (skysports.com)

STOKE CITY: Stoke City podľa viac-menej očakávania nezvládlo ani duel s Arsenalom. Proti The Gunners nehral Jonathan Walters, ktorý v zápase s londýnskym celkom nenastúpil kvôli pretrvávajúcim problémom s kolenom. (goal.com)