Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.9.)

štvrtok, 17. september 2015 06:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Luke Shaw bol po dvojitej zlomenine nohy okamžite operovaný v nemocnici v Eindhovene a nejaký čas tam ešte zostane na rehabilitácii. Je však reálne, že si túto sezónu už nezahrá. (goal.com)

MANCHESTER CITY: Zranenie lýtka zo zápasu s Juventusom, ktoré utrpel kapitán Manchestru City Vincent Kompany nebude mať dlhosiahlejšie následky.  Podrobné vyšetrenie totiž neukázalo vážnejšie poškodenie a belgický reprezentant by tak mal byť pripravený už na víkendový ligový duel s West Hamom United. (theguardian)

CHELSEA: Willian prispel gólom k výhre Chelsea 4: 0 nad Maccabi Tel Aviv v Lige Majstrov. Brazílsky futbalista si však v spomínanom zápase privodil svalové zranenie a čaká ho podrobné vyšetrenie. (bleacherreport)

CHELSEA a MANCHESTER CITY: Anglické kluby Chelsea FC a Manchester City spolu s Realom Madrid zvedú „súboj“ na prestupovom trhu o obrancu Jose Gayu z Valencie. (metro)

EVERTON:John Stones vzbudzuje svojimi výkonmi záujem väčšiny anglických veľkoklubov, no nakoniec by mohol z Premier League odísť. O talentovaného stopéra má záujem Real Madrid, ktorý sa ho údajne pokúsi priviesť z Evertonu už počas zimnej prestávky. (espnfc.com)

WEST HAM: Majitelia West Hamu United očakávajú v tomto roku stratu 17 miliónov libier. (theguardian)

BOURNEMOUTH: Bournemouth je veľmi blízko k uzavretiu dohody so záložníkom Alessandrom Cannatarom, ktorý je po odchode z Interu Miláno voľným hráčom. (dailymail)