Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.)

štvrtok, 17. september 2015 06:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID:John Stones vzbudzuje svojimi výkonmi záujem väčšiny anglických veľkoklubov, no nakoniec by mohol z Premier League odísť. O talentovaného stopéra má záujem Real Madrid, ktorý sa ho údajne pokúsi priviesť z Evertonu už počas zimnej prestávky. (espnfc.com)

REAL MADRID: Zranením sa skončil zápas Ligy majstrov proti Šachtoru Doneck pre Sergia Ramosa. Obranca Realu Madrid musel v zápase striedať a dôvodom nakoniec bolo vykĺbené rameno. (skysports)

REAL MADRID a VALENCIA: Anglické kluby Chelsea FC a Manchester City spolu s Realom Madrid zvedú „súboj“ na prestupovom trhu o obrancu Jose Gayu z Valencie. (metro)

RAYO VALLECANO: Najvyšší možný trest dostal za slovné inzultácie rozhodcu Patrick Ebert. Stredopoliar Raya za neudržanie nervov a urážanie arbitrov dostal trest na štyri zápasy. (insidespanishfootball)

RAYO VALLECANO: Ďalšia správa z Raya je už však pre klub príjemnejšia. Španielsky celok totiž predal viac ako 11 400 permanentiek a prekonal tak svoj rekord zo sezóny 2002/2003. (insidespanishfootball)