Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)

piatok, 18. september 2015 06:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM a MANCHESTER UNITED: Tottenham sa opiera o skvelé výkony Huga Llorisa, avšak jeho výkony nezostali bez povšimnutia. Záujem o francúzskeho reprezentanta má údajne Manchester United, avšak samotný Lloris sa vyjadril, že je v Londýne spokojný. (bleacherrepor)

MANCHESTER UNITED: Manchester United chce kúpiť z Leedsu United 21-ročné obrancu Charlieho Taylora. (hitc)

MANCHESTER UNITED: Predstavitelia Manchesteru United dúfajú, že o zraneného Luka Shawa prídu maximálne na šesť mesiacov. (mirror)

MANCHESTER CITY: Útočník Manchestru City Sergio Agüero by mohol po zranení nastúpiť v základnej zostave už v sobotu proti West Hamu. (sportsmole)

CHELSEA: Osemnásťročný dlhoročný mládežnícky reprezentant Portugalska Reuben Neves z Porta by v januári mohol odísť do londýnskej Chelsea. (record.xl.pt)

WEST HAM: V pondelok sa West Hamu, ktorý vyhral 2: 0 nad Newcastlom zranil obranca Angelo Ogbonna. Ten si privodil svalové zranenie a mimo hry bude približne tri týždne. (skysports.com)

SWANSEA: O konci svojej kariéry vraj zvažuje Michu. 29-ročný španielsky útočník, ktorý poslednú sezónu hosťoval zo Swansea v Neapole, dlhodobo laboruje so zraneným členkom a to je dôvod prečo o tomto kroku uvažuje. (bbc)