Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.)

piatok, 18. september 2015 06:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid potvrdil, že si Gareth Bale zo stretnutia proti Šachťoru Doneck odniesol zranené lýtko. Španielsky klub zatiaľ neoznámil dĺžku absencie No podľa niektorých médií bude reprezentant Walesu mimo hry dva až štyri týždne. (dailymail)

REAL MADRID: Madridský rodák Álvaro Morata, ktorý hráva za taliansky Juventus sa podľa správ zo Španielska na konci sezóny vráti do Realu Madridu. (espnfc)

FC BARCELONA: Dlhá pauza od futbalu čaká Rafinhu. Záložník Barcelony si zo zápasu s AS Rím odniesol zranené koleno a vyšetrenie potvrdilo pôvodné obavy z pretrhnutého skríženého väzu. Čaká ho operácia a minimálne polročná pauza. (marca.com)

FC BARCELONA:Ilkay Gündogan sa v Borussii Dortmund dostal do skvelj formy a preto sa o stredopoliara začali zaujímať európske veľkokluby. Najväčším záujemcom by mala byť Barcelona, ktorá sa o reprezentanta Nemecka zaujímala už skôr. (bleacherreport)

ATLÉTICO MADRID: Do zostavy Atlética Madrid by sa mal vrátiť Filipe Luís. Brazílsky obranca znovu trénuje po svalovom zranení. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Zranené koleno si zo zápasu s Galatasarayom odniesol Diego Godín. V prípade uruguajského obrancu ale nejde o nič vážne a už trénuje a preto by nemal prísť o víkendový zápas s Eibarom. (marca.com)