Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.)

sobota, 19. september 2015 06:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Mesut Özil má s Arsenalom ešte trojročný kontrakt, turecké médiá už však začínajú špekulovať o jeho odchode. Reprezentant Nemecka by mal zamieriť práve do tureckej najvyššej súťaže, konkrétne vraj o jeho služby vážne stojí Fenerbahçe. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Manchestru City bude dnes v zápase s West Hamom chýbať Vincent Kompany, belgického obrancu na trávnik nepustí zranené lýtko. (dailymail)

LIVERPOOL: Barcelona hľadá nové posily a jedného si možno našla v Liverpoole. Katalánsky celok údajne chce získať Philippe Coutinha, ktorý má s Reds kontrakt až do roku 2020. Jeho reálna cena by sa mohla pohybovať na hranici 30 miliónov eur. (express)

LIVERPOOL:Mamadou Sakho síce v strede obrany Liverpoolu príliš často nenastupuje, napriek tomu sa s ním očividne na Anfield do budúcnosti počíta. Francúzsky stopér s Reds podpísal nový kontrakt na päť rokov. (liverpoolfc)

SUNDERLAND: Sunderlandu je po piatich týždňoch znovu k dispozícii Adam Johnson. Krídelník anglického klubu je v poriadku po problémoch s ramenom. (chroniclelive)

SUNDERLAND: Nový angažmán by mohol získať Ricardo Álvarez. Stredopoliar Sunderlandu má podľa informácií namierené do Porta. (transfermarkt)

ASTON VILLA a EVERTON: Toni Sunjic pred nedávnom prestúpil z Kuban Krasnodar do Stuttgartu, onedlho by sa však mohol sťahovať znova. Záujem o 26-ročného stopéra majú celky z anglickej najvyššej súťaže, konkrétne ide o Aston Villu a Everton. (tribalfootball.com)