Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.9.)

sobota, 19. september 2015 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V zostave Realu Madrid sa v stretnutí s Granadou objaví aj Raphaël Varane. Francúzsky obranca vinou zranenia členka nedohral utorňajší duel sa Šachťor Doneck. (sport-english)

FC BARCELONA: Barcelona hľadá nové posily a jedného si možno našla v Liverpoole. Katalánsky celok údajne chce získať Philippe Coutinha, ktorý má s Reds kontrakt až do roku 2020. Jeho reálna cena by sa mohla pohybovať na hranici 30 miliónov eur. (express)

FC BARCELONA:Rafinha má v Barcelone kontrakt len do konca sezóny a v posledných týždňoch sa hovorilo o podpise novej päťročnej zmluvy. Katalánsky klub od tohto úmyslu neodstúpi aj napriek vážnemu zraneniu kolena, pričom hráča čaká minimálne polročná pauza. (bleacherreport)

VALENCIA: André Carrillo stále nepodpísal novú zmluvu s lisabonským Sportingm a už sa začína hovoriť o jeho odchode z Portugalska. Peruánsky útočník by mohol zamieriť do Španielska, záujem o neho má stále Valencia. (fichajes.com)

BETIS SEVILLA: Antonio Adán má s Betisom Sevilla kontrakt ešte na dva roky, napriek tomu si ho chce sevillský celok zaviazať novou dohodou. Dĺžka ponúkaného kontraktu zatiaľ nie je známa. (transfermarkt)