Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.9.)

sobota, 19. september 2015 12:11 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.9.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.9.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie ja definitívne za nami, no prestupových špekulácií je vo svete stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ozil na odchode z Arsenalu?

Futbalista Arsenalu Mesut Ozil je v hľadáčiku tímu Fenerbahce Istanbul. Turecký klub je pripravený začať rokovať s anglickým klubom o jeho trvalom prestupe a údajne chce dať vedeniu „kanonierov“ serióznu ponuku. (goal.com)

Barcelona chce Gundogana

FC Barcelona sa bude v januári snažiť o zisk stredopoliara Borussie Dortmund Ilkaya Gundogana, ktorý len nedávno predĺžil zmluvu s nemeckým klubom, no ponuka hrať za španielsky veľkoklub by pre neho mohla byť veľmi lákavá. (goal.com)  

Chelsea chce v lete získať Gayu z Valencie

Podľa najnovších informácií sa Chelsea čoraz viac zaujíma o 20-ročného futbalistu Josea Luisa Gayu zo španielskej Valencie. Talentovaný Španiel by mal prestúpiť do Anglicka budúce leto. Londýnsky klub je pripravený splniť všetky podmienky na uvoľnenie mladého hráča. (goal.com)

Real Madrid bude šetriť Kroosa

Rafael Benitez sa nechal počuť, že počas sezóny bude v zostave pravidelne rotovať Toniho Kroosa a to z dôvodu, aby nemecký stredopoliar bol stopercentne fit počas celej sezóny. Na dostatok herného priestoru sa tak môže tešiť aj Luka Modrič. (goal.com)

Rodgers je presvedčený, že Sturridge pomôže

Brendan Rodgers je presvedčený, že návrat Daniel Sturridgea do zostavy Liverpoolu môže hru anglického klubu posunúť do „inej dimenzie.“ Liverpoolu patrí v Premier League po piatich odohraných zápasoch desiata priečka so ziskom siedmich bodov. Strelci z Anfield Road sa zatiaľ nevyznamenali, konto súpera zaťažili len tromi gólmi. (goal.com)

Everton chce Saponaru

Anglicky celok z Evertonu sa zameral na sledovanie útočníka Riccarda Saponaru z Empoli. Everton veľmi zvažuje príchod 23-ročného futbalistu do Goodison Parku. (goal.com)

Z VOLEJA

Luke Shaw podstúpil druhú operáciu poranenej pravej nohy. Jeho zranenie je zrejme ešte vážnejšie ako vyzeralo. (goal.com)

Swansea chce v januári priviesť do svojho tímu stredopoliara Sama Byrama z Leedsu. Odstupné za 22-ročného hráča by sa malo pohybovať na hranici 8 mil. libier. (goal.com)

Vo futbalových kuloároch sa povráva, že neistota ohľadom budúcnosti Johna Terryho a Branislava Ivanovica v tíme Chelsea výrazne ovplyvňuje morálku v šatni anglického veľkoklubu. (goal.com)

FC Porto sa čoraz viac zaujíma o zisk 27-ročného stredopoliara Rickyho Alvareza. Argentínsky kmeňový futbalista Interu Milano momentálne pôsobí na hosťovaní v Sunderlande. (talksport.com)

Kouč Manuel Pellegrini sa nechal počuť, že intenzita hry Vincenta Kompanyho spôsobuje, že sa belgický stopér nedokáže počas sezóny vyhnúť zraneniam, čo mu robí na tvári vrásky. Neplánuje však nakázať svojmu zverencovi zmenu herného štýlu. (goal.com)