Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.)

nedeľa, 20. september 2015 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Jordan Henderson si na dlhšiu dobu od futbalu oddýchne. Kapitán Liverpoolu si na tréningu zlomil nohu a teraz ho čaká zhruba dvojmesačná prestávka. (espnfc.com)

ARSENAL: Na podrobné vyšetrenie zamieril po prehre s Chelsea Francis Coquelin. Stredopoliar Arsenalu má zranené koleno. (metro)

SOUTHAMPTON: Holandská reprezentácia možno čoskoro bude hľadať nového lodivoda a Ronald Koeman je všeobecne považovaný ako ideálna voľba. Na túto situáciu však reaguje aj vedenie Southamptonu. To sa vraj horlivo snaží poistiť si holandského trénera na dlhšiu dobu než do leta 2017, kedy mu vyprší súčasný kontrakt. (dailymail)

EVERTON: Everton sa v januári možno pokúsi priviesť útočníka Riccarda Saponara z Empoli. (sportsmole)

STOKE CITY: Do základnej zostavy Stoke City sa v zápase s Leicester vrátil Bojan Krkić, ktorý v zápase dokonca skóroval. Španielsky útočník od januára laboroval s poškodenými kolennými väzmi.

WEST HAM: Do trénerského tímu West Hamu pribudol ďalší Chorvát. Asistentom manažéra bude Nikola Jurčević. (whufc)

SWANSEA: Sam Byram by si mohol už čoskoro vyskúšať anglickú Premier League. O mladého obrancu Leedsu stojí Swansea, ktorá je údajne pripravená ponúknuť osem miliónov libier. (mirror)