Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)

nedeľa, 20. september 2015 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Brankár Realu Madrid Keylor Navas neinkasoval gól v úvodných štyroch ligových zápasov novej sezóny a zapísal sa tak do historických tabuliek Bieleho baletu.

FC BARCELONA: Barcelonu dnes čaká ligový duel s Levante, proti ktorému by sa mohol katalánsky veľkoklub predstaviť aj s Dani Alvesom. Brazílsky obranca mal problémy s trieslami, teraz už je ale plne k dispozícii. (theguardian)

FC BARCELONA: Domenico Berardi má s talianskym Sassuolo kontrakt do roku 2019 a právo na prednostné odkúpenie talianskeho reprezentanta vlastní Juventus. Ten však podľa posledných správ nie je jediným tímom v hre o jeho služby, do boja sa údajne hlási už aj Barcelona. (gazzettaworld)

VALENCIA: Len polčas odohral v zápase s Betisom André Gomes. Stredopoliar Valencie si privodil svalové zranenie a o prestávke musel striedať. Teraz ho čaká podrobné vyšetrenie. (clubvalenciacf)

DEPORTIVO: V nominácii Deportiva La Coruña na zápas so Sportingom Gijón je aj Oriol Riera. Španielsky útočník je v poriadku po zranení stehenného svalu. (marca)