Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.)

pondelok, 21. september 2015 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zmeniť svoje pôsobisko by mohol Denis Čeryšev. Kmeňový útočník Realu Madrid by však tentokrát nemusel odchádzať na hosťovanie, ale na trvalý prestup. Záujem o služby ruského reprezentanta hlási Liverpool. (transfermarkt)

REAL MADRID:Daniel Carvajal stratil miesto v základnej zostave Realu Madrid a španielske médiá tak začínajú špekulovať o jeho možnom odchode. Situáciu okolo 23-ročného obrancu údajne monitoruje Chelsea. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid vyhralo 2: 0 v Eibare, no prišlo však o stredopoliara Kokeho. Ten si poranil stehenný sval. Pravdepodobne príde o najbližšej tri súťažné zápasy a nie je isté, či sa stihne vyliečiť do madridského derby proti Realu. (thedailystar)

VALENCIA: Valencia sa v lige strelecky skôr trápi o čom svedčí aj domáca remíza 0:0 s Betisom Sevilla. "Šance si vytvárame, ale nepremieňame ich. A to je presne ten problém, na ktorom musíme popracovať“, hodnotil po zápase tréner netopierov Nuno Espirito Santo. (insidespanishfootball)

SPORTING GIJÓN a BETIS: Stredopoliar Jonathan Rodríguez Menéndez známy ako Jony by mohol v rámci španielskej najvyššej súťaže zmeniť dres. 24-ročný futbalista háji farby Sportingu Gijón, no zmluvu ale má len do konca sezóny a celú situáciu už začal monitorovať sevillský Betis. (transfermarkt)