Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.)

utorok, 22. september 2015 06:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vybrali sme si slabšiu chvíľku, ale už sa to nebude opakovať. Verím, že v ďalších dueloch budeme hlavne v útoku efektívnejší" ubezpečoval fanúšikov Citizens belgický reprezentant Kevin De Bruyne po prekvapivej prehre 1:2 s West Hamom. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED a WEST HAM: Aaron Cresswell sa dostal do hľadáčika Manchestru United. Ten si krajného obrancu West Hamu United vyhliadol ako náhradu za dlhodobo zraneného Lukea Shawa. (espnfc)

MANCHESTER UNITED: Anthony Martial sa ukazuje ako perspektívna kúpa. V dueli proti Southamptonu skóroval dvakrát a celkovo si pripísal už tri trefy. Louis van Gaal bol po zápase so svojim zverencom spokojný a vyjadril sa aj k tomu, ako s útočníkom komunikuje.

"Nevie anglicky, takže s ním rozprávam po francúzsky, čo je veľmi zložité. Pomáhajú mi však Schneiderlin a Fellaini," povedal holandský tréner. (skysports)

MANCHESTER UNITED:Venancio Monteiro by sa mohol vrátiť späť do Benfiky Lisabon. Iba 16-ročný talent háji farby Manchestru United, no podľa posledných informácií by sa mohol vrátiť späť do Benfiky. (espnfc)

CHELSEA: John Terry chýbal v zostave Chelsea vo víkendovom derby s Arsenalom, no stredajší zápas  The Capital One Cupu ho neminie a bude hrať.  (goal.com)

SOUTHAMPTON: Manažér Ronald Koeman nebol spokojný po zápase proti Manchestru United. Hrdinom duelu sa stal Anthony Martial, ktorý zaznamenal dva góly. K druhému presnému zásahu mu ale výrazne prispel domáci obranca Mayo Yoshida. Preto lodivod Southamptonu nesúhlasil s tým, že „Devils“ boli v zápase lepším tímom. (belfasttelegraph)

ASTON VILLA: Stredopoliar Aston Villy Idrissa Gueye odcestoval do Francúzska, kde ho čakajú konzultácie so špecialistom. Ten by mal vyriešiť jeho problémy sa stehenným svalom. (talksport)