Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.)

utorok, 22. september 2015 06:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID a ATLÉTICO MADRID: Real Madrid má podľa španielskych médií záujem o Antoine Griezmanna. Opora Atlética je údajne prestupu do bieleho baletu naklonená. (360nobs)

FC BARCELONA: Paul Pogba sa opätovne dostal do hľadáčika Barcelony. Tej sa francúzskeho reprezentanta počas uplynulého prestupového obdobia získať nepodarilo, no katalánsky celok sa nevzdáva a o záložníka Juventusu sa údajne pokúsi znova za rok. (transfermarkt)

VALENCIA: André Carrillo je spájaný s odchodom do európskych veľkoklubov. Samotný 24-ročný krídelník lisabonského Sportingu teraz priznal, že by počas zimného prestupového obdobia rád zmenil dres. Najviac sa hovorí o záujme Valencie. (deportevalenciano)

SEVILLA: Na výsledky zdravotného vyšetrenia čaká Vitolo. Krídelník Sevilly nedohral zápas so Celta Vigou, pretože si v jeho priebehu privodil svalové zranenie. (insidespanishfootball)

VILLARREAL: Villarreal síce zvíťazil nad Athleticom Bilbao 3:1, no v zápase prišiel o dvoch hráčov. Cédric Bakambu už po niekoľkých minútach vzdal súboj s pravdepodobne podvrtnutým členkom. Do druhého polčasu už kvôli iným zdravotným problémom nenastúpil ani Roberto Soldado.