Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.9.)

streda, 23. september 2015 09:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL:Jordan Henderson má za sebou úspešnú operáciu zlomenej nohy. Stredopoliar a kapitán Liverpoolu teraz bude mimo hry približne dva mesiace. (dailymail)

LIVERPOOL: Podrobné vyšetrenie má pred sebou Christian Benteke. Útočník Liverpoolu má problémy so stehenným svalom a hrozí mu, že príde o zápas s Aston Villou. (talksport)

LEICESTER CITY: Kevin Volland by mohol zamieriť do Premier League. Záujem o útočníka Hoffenheimu má Leicester City. (transfermarkt.de)

SUNDERLAND: William Buckley sa na určitý čas lúči Sunderlandom. 27-ročný ofenzívny hráč by mal zamieriť na  hosťovanie do druholigového Leedsu United. (chroniclelive)

STOKE CITY: Mame Biram Diouf by sa mal čo nevidieť vrátiť do zostavy Stoke City. Senegalský útočník si doliečil zranené triesla. (skysports)

ASTON VILLA: Aston Villa si poistila služby ešte len 16-ročného Rushiana Hepburn-Murphyho. Nádejný útočník sa birminghamskému celku zaviazal na dva roky. (hitc)

NEWCASTLE: Steven Taylor si na približne 2 mesiace nútene oddýchne od futbalu. 29-ročný stopér počas tejto sezóny zatiaľ nastúpil do dvoch ligových zápasov, no na ďalšie si počká, keďže ho trápi zranenie stehenného svalu. (skysports)