Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9)

streda, 23. september 2015 09:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid cestuje do Bilbaa a v dnešnom dueli s Athleticom mu nebude k dispozícii Sergio Ramos. Španielsky obranca stále nie je stopercentne fit po tom, čo si zo súboja so Šachťorom Doneck odniesol poranené rameno. (90min)

FC BARCELONA: Barcelonský stredopoliar Rafinha sa podrobil úspešnej operácii vážne poranených kolenných väzov. Mladý futbalista si zranenie odniesol zo zápasu proti AS Rím a mimo hry bude minimálne šesť mesiacov. (goal.com)

FC BARCELONA: Arda Turan v lete prestúpil z Atlética Madrid do Barcelony, ktorá však má do 1. januára 2016 zákaz registrácie nových posíl. To sa ale teraz môže zmeniť, keďže Barcelona požiadala o jeho dodatočné zapísanie na súpisku pre zápasy španielskej ligy. Podľa regulí totiž môže na súpisku dopísať futbalistu v prípade, že sa niekto z kádra vážne zraní a bude mimo hru minimálne päť mesiacov. To je prípad Rafinhu. (dailymail)

VALENCIA: Vo Valencii zatiaľ nie sú spokojní s výkonmi Lucasa Orbána a nie je vylúčené, že sa niekdajší obranca Bordeaux vráti do Francúzska. Záujem o argentínskeho futbalistu majú Marseille a Lorient. (transfermarketweb)

SEVILLA: Ever Banega si na zhruba štyri týždne od futbalu oddýchne. Argentínsky stredopoliar Sevilly si zo zápasu s Celtou Vigo odniesol zranené koleno. (mundoalbiceleste)