Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9)

štvrtok, 24. september 2015 06:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Portugalskému celku FC Paços de Ferreira sa podarilo talentovaného Diogo Jotu zaviazať novým kontraktom. O 18-ročný talent bol obrovský záujem a medzi uchádzačov sa zaradila aj Barcelona. (tribalfootball)

FC BARCELONA: FIFA údajne zamietla žiadosť Barcelony, aby na súpisku dopísala Arda Turana. Turecký záložník prišiel v lete z Atlética Madrid a keďže klub mal do 31. augusta zakázané prestupy, musí si hráč na súťažný debut počkať do 1. januára. (360nobs)

CELTA VIGO vs FC BARCELONA: Veľké predstavenie domáceho tímu videlo viac ako 23-tisíc fanúšikov na Estadio Balaídos vo Vigu. Domáci tím prekvapivo zdolal giganta z Barcelony hladko 4:1. Za hosťujúci celok sa dokázal presadiť iba Neymar.

VALENCIA: Valencii sa v úvode novej sezóny veľmi nedarí a z jej zostavy ešte možno až na mesiac vypadne José Luis Gaya. Obranca si poranil stehenný sval.

RAYO VALLECANO:Ryder Matos tento rok z Fiorentiny hosťuje v Carpi, no čoskoro by však mohol tím  opustiť natrvalo. Záujem o 22-ročného útočníka ohlásilo Rayo Vallecano.