Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.)

piatok, 25. september 2015 11:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Jordan Henderson patrí do dlhodobých plánov Liverpoolu, ale to by sa v budúcnosti mohlo zmeniť. Situáciu okolo anglického záložníka sonduje Paris Saint-Germain, nie je ale pravdepodobné, že by Reds svojho kapitána do Francúzska v najbližšej dobe pustili. (bleacherreport)

ARSENAL: Daniele Rugani patrí k veľkým nádejám Juventus a jeho výkony neostali bez povšimnutia. Dlhodobý záujem o 21-ročného stopéra má Arsenal, ktorý sa podľa posledných správ chystá ponuku vo výške 13 miliónov libier. (mirror)

ARSENAL:Nacho Monreal má s Arsenalom kontrakt do konca nadchádzajúceho ročníka, no Londýnčania mu pravdepodobne ponúknu novú zmluvu. Vedenie Gunners si chce španielskeho beka zaviazať novým kontraktom s platnosťou do roku 2020. (metro)

CHELSEA: Chelsea bude počas zimnej prestávky aktívna na prestupovom trhu. Hlavným cieľom londýnskeho celku má byť Alexandre Lacazette, ktorý má s Lyonom kontrakt do roku 2019. (express)

CHELSEA: Nicolas N'Koulou má s Marseille kontrakt len do konca sezóny, čo neuniká pozornosti konkurenčných celkov. Využiť vzniknutú situáciu sa pokúsi Chelsea, ktorá má o tohto stopéra záujem. (espnfc)

LEICESTER CITY: Ralf Fährmann má síce so Schalke kontrakt do roku 2019, no napriek tomu by mohol nemecký celok opustiť. Záujem o služby 27-ročného brankára mal mať počas uplynulého prestupového obdobia Leicester City. Fährmann nakoniec do Anglicka neodišiel, ale  prestup sa možno zrealizuje v zime. (tuttomercatoweb)

NEWCASTLE a LEICESTER CITY: Dve potencionálne posily má vo svojom hľadáčiku FC Barcelona. Katalánsky celok sleduje stredopoliara Alexandra Thauvina z Newcastlu a Riyad Mahreza z Leicesteru City. (transfermarketweb)

WATFORD: Novú akvizíciu by mohol získať Watford. Nováčik anglickej Premier League má záujem o Frana Martíneza, ktorý momentálne nastupuje za mládežnícke výbery Realu Madrid. Podľa informácií zo Španielska je presun nádejného záložníka na dobrej ceste. (tuttomercatoweb)