Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9)

piatok, 25. september 2015 11:40 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Novú akvizíciu by mohol získať Watford. Nováčik anglickej Premier League má záujem o Frana Martíneza, ktorý momentálne nastupuje za mládežnícke výbery Realu Madrid. Podľa informácií zo Španielska je presun nádejného záložníka na dobrej ceste. (tuttomercatoweb)

REAL MADRID vs ATLÉTICO MADRID: Španielsku ligu čaká budúci víkend madridské derby a tamojší zväz už vybral rozhodcu na tento zápas. Šláger kola bude pískať skúsený Alberto Undiano Mallenco. (marca.com)

FC BARCELONA: Dve potencionálne posily má vo svojom hľadáčiku Barcelona. Katalánsky celok sleduje stredopoliara Alexandra Thauvina z Newcastlu a Riyad Mahreza z Leicesteru City. (transfermarketweb)

FC BARCELONA: Barcelona začne október zápasom na pôde Sevilly a do jej brány by sa mohol znovu vrátiť Claudio Bravo. Čílsky brankár doliečuje svalové zranenia, s ktorým laboruje od prelomu augusta a septembra. (football-espana)

SEVILLA: Gaël Kakuta tento rok odohral za Sevillu len jeden zápas a na druhý štart si bude musieť nejaký čas počkať. Francúzsky krídelník si totiž poranil triesla a mimo hry bude tri týždne. (transfermarkt)