Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.)

sobota, 26. september 2015 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenal si chce poistiť Mesuta Özila. Nemecký reprezentant, ktorý má s Gunners stále platný kontrakt až do roku 2018, by mal čoskoro dostať ponuku na predĺženie zmluvy. (bleacherreport)

ARSENAL: Arsenal má dlhodobo záujem o Karima Benzemu a ten podľa posledných správ minulú sezónu ponuku Gunners odmietol. Francúzsky útočník aj napriek tomu stále údajne túži okúsiť Premier League. (transfermarkt)

MANCHESTER CITY: Manchester City sa v dnešnom zápase s Tottenhamom bude musieť zaobísť bez Davida Silvu. Španielskeho záložníka na trávnik nepustí svalové zranenie. (ibtimes)

MANCHESTER CITY: City môže znovu počítať so službami Vincenta Kompanyho. Belgický kapitán Citizens vynechal posledný duel s West Hamom United kvôli problémom s lýtkovým svalom. Teraz už je ale znovu plne k dispozícii. (espnfc)

MANCHESTER CITY:Luke Brattan má u protinožcov z Austrálie kontrakt do konca nadchádzajúceho ročníka, ten však s istotou nedodrží. 25-ročný Austrálčan má namierené do Manchestru City. (skysports)

WEST BROMWICH: Ben Foster si bude musieť ešte počkať na návrat do brány WBA. Anglický brankár si v marci vážne poranil koleno a vrátiť sa mal v priebehu októbra. Vyskytli sa však ďalšie komplikácie jeho návrat sa teraz odhaduje na Vianoce. (expressandstar)

LEICESTER CITY: Notts County získal výraznú posilu do ofenzívy. Celok zo štvrtej najvyššej súťaže sa dohodol na dvojmesačnom hosťovaní anglického mládežníckeho reprezentanta Jacka Barmbyho z Leicesteru City. (bbc)