Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.9)

sobota, 26. september 2015 06:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.9)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.9) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid čaká budúci víkend mestské derby s Atléticom, ktoré by mali stihnúť aj Gareth Bale a James Rodríguez. Obaja posledné týždne marodujú, pričom prvého menovaného trápia zranenia lýtkového svalu a kolumbijský ofenzívny záložník si z reprezentačného zrazu priviedol pochrámanej koleno. (sports.ndtv)

REAL MADRID: Arsenal má dlhodobo záujem o Karima Benzemu a ten podľa posledných správ minulú sezónu ponuku Gunners odmietol. Francúzsky útočník aj napriek tomu stále údajne túži okúsiť Premier League. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Atléticu Madrid bude v dnešnom zápase na pôde Villarrealu k dispozícii aj JoséGiménez. Uruguajský obranca vinou zranenia nedokončil posledný tréning, ale teraz je znovu v poriadku. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid má vo svojom hľadáčiku ďalšieho hráča. Klub si vyhliadol Miralema Pjanica z AS Rím. Ten však svoju oporu počas zimnej prestávky takmer iste nepustí. Prestupová cena reprezentanta Bosny a Hercegoviny sa pohybuje nad hranicou 30 miliónov eur. (soccernews)

BETIS SEVILLA: Betis prehral 1: 2 s Deportivom a okrem toho navyše prišiel o jedného svojho hráča. Zranený stehenný sval má stredopoliar Rafael van der Vaart, ktorého teraz čaká podrobné vyšetrenie. (skysports)