Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9)

nedeľa, 27. september 2015 11:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: O svoju najväčšiu hviezdu prišla v úvode zápasu s Las Palmas Barcelona. Útočník Lionel Messi utrpel zranenie kolena a v 10. minúte musel striedať. Argentínčan by mohol v zostave Barcy chýbať sedem až osem týždňov. (espnfc.com)

REAL MADRID: Nútenú pauzu pred sebou má Jesé Rodríguez. Ofenzívny futbalista Realu Madrid si zo zápasu s Málagou odniesol zranené lýtko. (marca.com)

REAL MADRID: Dva týždne nakoniec strávi na maródke Pepe. Obranca Realu Madrid laboruje so svalovým zranením a príde aj o madridskej derby proti Atléticu. (football-espana)

VILLARREAL: Matias Nahuel sa síce ešte nedokázal presadiť do zostavy Villarrealu, no napriek tomu sa o jeho služby zaujímajú väčšie kluby. Onedlho 19-ročného stredopoliara si údajne vyhliadol Liverpool FC. (calciomercato)

ATHLETIC BILBAO: Iñigo Lekue sa tento rok presadil do prvého tímu Athleticu a v klube strávi i najbližšie roky. Baskický celok s 22-ročným obrancom predĺžil zmluvu do júna 2018. (transfermarketweb)

LAS PALMAS: Roque Mesa bude aj ďalšie roky behať po trávnikoch v drese Las Palmas. Španielsky klub s 26-ročným záložníkom predĺžil zmluvu do júna 2020. (transfermarketweb)