Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)

pondelok, 28. september 2015 08:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pomerne veľa sa píše o plánoch Realu minúť veľké peniaze. Hlavnou prioritou by mal byť Eden Hazard z Chelsea. Podľa niektorých zdrojov je zlý štart Londýnčanov akýmsi avízom, že káder sa bude meniť aj na Stamford Bridge. (Eurosport)

BARCELONA: Budúcnosť brazílskeho záložníka Philippa Coutinha v Barçe zďaleka nie je vylúčená. Opora Liverpoolu FC už je údajne pod drobnohľadom samotného katalánskeho klubu, ktorý možno v lete zabojuje. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Jackson Martínez dal v 7 zápasoch za Atlético len jeden gól, čo ho dostáva pod paľbu kritiky. Diego Simeone sa však svojho zverenca zastáva: „Je pre nás mimoriadne dôležitým hrácom a my mu na smrť dôverujeme.“ (Sport-English)

VALENCIA: V hľadáčiku Netopierov je opätovne krídelník Diego Perotti z FC Janov. Argentínčan by mal stáť približne 14,5 milióna eur a do Španielska by ho mohol pritiahnuť aj fakt, že za Sevillu nazbieral v minulosti vyše 100 štartov. (Transfermarktweb)

VALENCIA: Problémy s kolenom sa u brankára Matthewa Ryana stávajú minulosťou a Austrálčan začína plánovať návrat do svätyne. Na Mestalle sa už nahlas hovorí o jeho ďalších tréningoch. (Marca)

MÁLAGA: Veľmi negatívny rekord vytvorili v sobotu Los Boquerones, a to napriek tomu, že ukradli bod Realu Madrid. Po šiestich kolách nemajú na konte strelený gól, čím „prekonali“ Xerez to sezóny 2009/10.

SEVILLA: V sobotu Sevillčania zaknihovali prvé víťazstvo v sezóne, čo kvitoval aj Unai Emery. „Víťazstvo nám dodalo pokoj, no s vedomím, že musíme ostať na tejto ceste.“ povedal novinárom krátko po triumfe nad Rayom Vallecano. (Football-España)