Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.)

utorok, 29. september 2015 10:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Ešte stále sa dostávajú na povrch viaceré nedotiahnuté prestupy z letného prestupového obdobia. Madridčania poslali až tri ponuky na Javiho Martíneza z Bayernu, no nepochodili. (Transfermarktweb)

REAL MADRID: Dobré správy o Sergiovi Ramosovi a Jamesovi Rodríguezovi dostali priaznivci Bieleho baletu. Španielsky obranca zažehnal problémy s ramenom, zatiaľ čo Kolumbijčan doliečil koleno. Obaja tak stihnú duel s Atléticom Madrid. (Sport-English)

REAL MADRID: Absenciám Garetha Balea v zostave by mal byť na istý čas koniec. Včera si opäť zatrénoval a hoci proti Malmö je ešte jeho štart otázny, v konfrontácii s Atléticom by už chýbať nemusel. (Daily Mail)

BARCELONA: Problémy s daňovými zákonmi má Javier Mascherano, ktorý údajne nezdanil čiastku 1,5 milióna eur a zakryl ju spoločnosťami zo Spojených štátov a Portugalska. Dlžnú čiastku už doplatil, čo v prípade uznania viny zapôsobí ako poľahčujúca okolnosť. (Guardian)

VALENCIA: Na Mestalle počas leta udržali obrancu Josého Luisa Gayú pred náletmi Realu Madrid, no v zime ho musí brániť aj pred Manchestrom United. 20-ročný Španiel by mohol byť náhradou za zraneného Shawa. (Foxsports)

VALENCIA: Dnešný zápas Champions League v Lyone prebehne bez zásahu Andrého Gomesa. Portugalský stredopoliar hlási svalové zranenie, pre ktoré do Francúzska ani necestoval. (Uefa.com)

BETIS: Desiaty tím La Ligy prišiel o Juana Manuela Vargasa. Ostrieľaný krídelník si počas tréningu privodil zranenie kolena, čo ho vyradí na tri týždne. (Conmebol.com)