Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.)

streda, 30. september 2015 09:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Na Nou Campe včera Katalánci zdolali Leverkusen 2:1, pri čom bol aj Jordi Alba. Včas sa zbavil bolesti v krku a hoci začal na lavičke, v 60. minúte nahradil zraneného Andrésa Iniestu. (ESPN)

BARCELONA: Zápas Ligy majstrov s Leverkusenom nakoniec nestihol Adriano Correia. Brazílčan má svalové problémy a hoci niektoré zdroje avizovali, že sa v zostave objaví, nestalo sa. (ESPN)

REAL MADRID: Vo švédskom Malmö budú chýbať viacerí hráči, no Jesé medzi nich nepatrí. Po zranení lýtka je opäť fit a tréner s ním môže počítať. (ESPN)

SEVILLA: Dnes sa Fernando Llorente mohol postaviť svojmu bývalému klubu, Juventusu. Na poslednú chvíľu však zo zostavy odpadol a Andalúzania informujú o jeho svalových problémoch. (Daily Mail)

CELTA VIGO: Mladý obranca Sergi Gomez našiel po odchode z Barcelony svoje meisto u Los Ilicitanos, no dlho sa tam zdržať nemusí. Rokovať plánujú Čierne mačky. (todomercadoweb)

BETIS: Konfrontáciu tabuľkových susedov, proti Rayu Vallecano, vynechá Rafael Van der Vaart. Záložník má problémy so stehenným svalom a okrem Gijónu je avizovaná absencie ešte v jednom dueli. (todomercadoweb)