Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.)

štvrtok, 1. október 2015 10:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Včerajšie víťazstvo nad Malmöm 2:0 nepatrilo medzi historické, ale góly Cristiana Ronalda takými boli. 30-ročný futbalista dal v kariére už 501 gólov, pričom veľké jubileum zaokrúhlil v 29. minúte. (Mirror)

REAL MADRID: Smiechom reagoval obranca Dani Carvajal na otázku, či plánuje prestúpiť do čínskeho tímu Guanghzou Evergrande. Španiel označil tieto reči za smiešny príbeh, ktorý je ďaleko od reality a zatiaľ ostáva v klube, ktorému patrí od leta 2013. (Express)

REAL MADRID: Už čoskoro sa do kín dostane film o Cristianovi Ronaldovi, čo nemôže prebiehať mimo Portugalčana. Ten je s dielom maximálne spokojný a teší sa, že fanúšikovia zistia, kým v skutočnosti je. (Daily Mail)

BARCELONA: Pokiaľ ide o zranenia, Barça rozhodne nemôže byť spokojná. V Lige majstrov prišla aj o Andrésa Iniestu, ktorý hlási problémy so stehenným svalom. Proti Seville sa teda postaví poriadne oklieštená zostava. (Guardian)

BARCELONA & VALENCIA: Počas zimy chcú, údajne, Barcelončania získať až dvoch hráčov z Mestally. Ide o 25-ročné krídlo Sofiana Feghouliho a 23-ročného stopéra Shkodrana Mustafiho, v ktorého prípade je to dlhodobejšia špekulácia. (Sportsmole)

VALENCIA: Los Che najbližšie cestujú do Bilbaa, no trip môže vynechať Aymen Abdennour. Bývalý obranca AS Monaco má zranený stehenný sval. (Goal)

MÁLAGA: Červená karta zo zápasu s Realom Madrid nebude jediným problémom Maročana Nordina Amrabata v najbližších dňoch. Privodil si zranenie kolena, čo ho nepustí na trávniky v najbližších dvoch mesiacoch. (Sportsmole)

RAYO VALLECANO: Trojzápasový trest udelila disciplinárna komisia Antoniovi Amayovi. Ostrieľaný obranca bol vylúčený v zápase proti Seville po druhej žltej karte. (mundodeportivo)