Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.10.)

piatok, 2. október 2015 11:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Na madridskom tréningu pútal veľkú pozornosť Gareth Bale spoločne so Sergiom Ramosom. Obaja sa vrátili po zranení a dobrou správou je, že stíhajú nedeľný šláger s Atléticom. (klubový web)

REAL MADRID & VALENCIA: Netopiere by chceli obnoviť rokovania o prestupe Denisa Čeryševa. Ruský obranca ostal v Reale aj napriek letnému záujmu z Valencie. Priblíženie sa konca kontraktu a pokračujúce hráčovo nevyužívanie však do zimy názor zmeniť môže. (Sport-English)

VALENCIA: Väčšinový majiteľ, Peter Lim, chce nakopnúť Los Che finančnou inekciou vo výške 100 miliónov eur. Aby bol tento krok zrealizovaný, musia mu ho odsúhlasiť aj ostatní akcionári. (Futbol.as)

VALENCIA: Lekári prišli s nepríjemným verdiktom o Aymenovi Abdennourovi. Tunuiského stopéra čaká trojtýždňová prestávka spôsobená zranením stehenného svalu. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Záujmom o Ángela Correu sa netají milánsky Inter. Argentínsky útočník je v službách Los Colchoneros od roku 2014 a zmluva mu končí po sezóne 2018/19. (Goal)

BARCELONA & CELTA VIGO: Forward Nolito doslova žiari, čo nespozorovali len v Primera Division. K veľkému záujemcovi, Barcelone, sa hodlá pripojiť aj Arsenal. Aj ten upútala prijateľná výkupná klauzula 13,3 milióna libier. (Daily Star)

CELTA VIGO: Hviezdny Nolito má aktuálne na konte 5 gólov zo šiestich kôl a v La Lige bol vyhlásený za hráča mesiaca. Naposledy zažiaril proti Barcelone, ktorej dal jeden gól a na ďalšie dva asistoval. Najmä vďaka nemu je Celta štvrtá. (Metro)

GETAFE: Dnešný zápas na pôde Celty Vigo s určitosťou nestíha záložník Mehdi Lacen. Dôvodom je zranenie kolena, ktoré si možno dodatočne vypýta ešte dlhší čas. (Transfermarkt)

SPORTING GIJÓN: Sobota priniesie meranie síl s Espanyolom a hostia majú momentálne rozpadnutý útok. Tonny Sanabria je na maródke s nešpecifikovanými zdravotnými problémami, zatoaľ čo fit nie je ani jeho útočný partner Carlos Castro. (Marca)