Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.)

sobota, 3. október 2015 10:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pred zajtrajším duelom s Atléticom sa zostava Bieleho baletu pomaly skladá. Krátko po návrate Sergia Ramosa a Garetha Balea do tréningu sa do hry hlási aj James Rodriguez. Ten sa zbavil problémov so stehenným svalom. (Marca)

REAL MADRID: Zlý vzťah s Rafaelom Benítezom a prehnané prestupové čiastky sú dôvodom, prečo novinári s nadšením píšu o odchode Cristiana Ronalda. Do úvahy má pripadať návrat do Manchestru United alebo prestup do PSG. (Metro)

BARCELONA: Na pôde Sevilly by bránu už mal hájiť vyliečený Claudio Bravo. 32-ročný brankár bol mimo pre zranenie lýtka, no dnešného duelu sa to týkať už nebude. (Sport-English)

BARCELONA & VALENCIA: Bez akýchkoľvek tajností priznal Sofiane Feghouli, že prostredníctvom agenta rokuje o možnom prestupe do Katalánska. Jedným dychom však dodáva, že by ochotne predĺžil zmluvu aj na Mestalle. (Football-España)

VILLARREAL: Žltým ponornák ide karta, čo dodáva potrebné sebavedomie. Tréner Marcelino je presvedčený, že jeho zverenci ovládnu základnú skupinu Európskej ligy. Momentálne sú tretí po prehre s Rapidom Viedeň a víťazstve nad Plzňou. (Football-España)

BILBAO: Ostrieľaný útočník Aritz Aduriz by už nemusel ostať v Baskicku dlho. Veľký záujem oňho javia v americkej MLS, konkrétne Los Angeles Galaxy a New York City FC. Španielske médiá dávajú tomuto zimnému prestupu veľmi malú šancu. (Marca)

ŠPANIELSKO: Kontroverzný Diego Costa je naďalej dôležitým členom španielskeho národného tímu. Vicente del Bosque s ním počíta aj na záver kvalifikácie, v ktorom bude istý postupujúci čeliť Luxembrusku a Ukrajine. (Daily Mail)