Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.)

nedeľa, 4. október 2015 10:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Informácie o Jamesovi Rodriguezovi boli včera rôzne. Dnes však už platí, že hoci sa jeho zdravotný stav zlepšil, obnovil si zranenie stehenné svalu a madridské derby vynechá. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: V červeno-bielych farbách sa v dnešnom derby neobjaví Koke. Zranený stehenný sval ešte nepovolil natoľko, aby bojoval pred domácimi tribúnami. (Goal)

VALENCIA: Zranenia šarapatili aj v kádri Netopierov. Tí sa musia zaobísť bez Enza Péreza a dotkne sa to aj argentínskej reprezentáciu, ktorej bude chýbať v kvalifikačných dueloch s Ekvádorom a Paraguajom. (ESPN)

VALENCIA: Prestup do Barcelony nie je jedinou možnosťou stopér Shkodrana Mustafiho. Okrem 45 štartov za Valenciu si ho pamätajú aj z pôsobenia v bundesligovom Hamburgu. Záujem totiž oznámil aj Bayern Mníchov. (Welt)

SEVILLA: Los Rojiblancos včera zdolali Barcelonu 2:1, zaknihovali druhé víťazstvo v rade a k tomu sa im vrátil aj Fernando Llorente aj Vitolo. Obaja prekonali svalové probémy. Španielsky útočník nastúpil v 72. minúte, zatiaľ čo 25-ročný krídelník odohral plných 90 minút. (Lequipe)

ATLÉTICO MADRID vs REAL MADRID: Jedným z najväčších lákadiel dnešného futbalového programu bude duel Atlética s Realom. Domácim patrí piate miesto a strácajú jediný bod na mestského rivala. Real disponuje najlepšou ofenzívou súťaže čo sa určite bude snažiť zdokumentovať. Z posledných troch konfrontácií majú tímy vyrovnanú bilanciu – víťazstvo Bieleho baletu, remíza a triumf Los Rojiblancos.