Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)

utorok, 6. október 2015 11:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Alexis Sánchez dvoma gólmi zaťažil konto Manchesteru United avšak zápas nedohral. Čílsky útočník si krátko pred koncom poranil triesla. (express)

ARSENAL:Nolito podáva za Celta Vigo skvelé výkony, čoho si začínajú všímať aj zahraničné celky. Záujem o španielskeho útočníka má podľa posledných správ Arsenal. (bleacherreport)

LIVERPOOL: Liverpool odvolal manažéra Brendana Rodgersa, ktorého teraz musí odškodniť. Podľa informácií dostane odstupné sedem miliónov libier. (bbc)

CHELSEA: José Mourinho bude aj po zlom štarte do novej sezóny pracovať ako manažér Chelsea. Podporu mu vyjadrilo vedenie londýnskeho klubu. (espnfc)

CHELSEA: José Mourinho možno dostane trest. Manažér Chelsea si po zápase so Southamptonom neodpustil kritické poznámky na adresu rozhodcov a jeho výrokmi sa už začala zaoberať FA. (espnfc)

CHELSEA: Juan Cuadrado v lete odišiel z Chelsea na hosťovanie do Juventusu a ten má záujem o trvalý prestup kolumbijského krídelníka. Turínsky klub je ochotný zaplatiť dvadsať miliónov eur. (goal)

SUNDERLAND: Sunderland hľadá po odchode Dicka Advocaata nového manažéra a médiá okamžite s uvoľneným postom začala spájať Harryho Redknappa. Ten ale možné prevzatie severoanglického mužstvá odmieta. (sunderlandecho)