Main Content

Sledujte prestížnu NHL na TV Tipsport a tipnite si!

streda, 7. október 2015 11:00 | Autor: Martin Gregor

Sledujte prestížnu NHL na TV Tipsport a tipnite si!
Sledujte prestížnu NHL na TV Tipsport a tipnite si! | zdroj: © TASR

Dámy a páni, hokejový ošiaľ opäť začína! 99. ročník najlepšej hokejovej súťaže na svete NHL otvorí svoje brány už počas tohto týždňa. Prvé duely sa odohrajú v noci zo stredy na štvrtok a Vy pri tom nemôžete chýbať! Tipsport Vám z týchto atraktívnych zápasov prinesie LIVE prenosy prostredníctvom TV Tipsport!

Minulý rok sa zo Stanley Cupu radovalo Chicago s Mariánom Hossom. Aj túto sezónu budú patriť Jastrabi medzi najväčších kandidátov na zisk tejto vzácnej trofeje. Myslíte si, že sa to Chicagu podarí a obháji triumf z vlaňajšej sezóny? Tak si pridajte tento tip s kurzom 8,50:1 na tiket.

Medzi ďalších adeptov na víťazstvo budú patriť aj Anaheim (8,00:1), Tampa Bay (10,00:1), ale aj NY Rangers (12,00:1).

Ovečkin, Malkin, Crosby, McDavid! To je zlomok hviezdnych hráčov, ktorých výkony sa oplatí sledovať!

Štartu novej sezóny sa nevie dočkať ani Masi22, ktorý si na tiket vybral hneď prvý zápas medzi Torontom a Montrealom, kde tipuje, že padne 5 gólov a viac s kurzom 1,56!

Obhajcom z Chicaga so slovenskými zástupcami Mariánom Hossom a Markom Daňom verí v úvodnom dueli aj horko1969, ktorý si víťazstvo Chicaga s kurzom 2,28 proti NY Rangers pridal na tiket!

Nezabúdajte, NHL na TV Tipsport je tu pre Vás a keď nebudete môcť v noci spať, pamätajte, že najväčšia komunita v Tipsporte nikdy nespí a aj počas týchto nočných zápasov môžete komunikovať s jej členmi na fóre, vzájomne sa inšpirovať pomocou rôznych analýz a tiketov v Tiket arénea, samozrejme, LIVE stávkami sa nechajte vtiahnuť ešte viac do hry!

Stačí sa len prihlásiť! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!