Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.)

streda, 7. október 2015 09:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Argentíne bude na úvod kvalifikácie o postup na MS 2018 chýbať Marcos Rojo. Obranca Manchestru United si poranil stehenný sval a vynechá zápasy s Ekvádorom a Paraguajom. (espnfc)

ARSENAL: Alexis Sánchez patrí ku kľúčovým hráčom Arsenalu a ten pre neho chystá odmenu v podobe navýšenia platu. Ofenzívny čílsky futbalista v túto chvíľu poberá 170 tisíc eur týždenne. (metro)

ARSENAL: Alex Iwobi spojili svoju ďalšiu budúcnosť s Arsenalom. 19 ročný rodák z Lagosu s anglickým pasom uzavrel bližšie nešpecifikovaný dlhoročný kontrakt. (arsenal.com)

ARSENAL:Ricardo Kishna počas letnej prestávky vymenil Ajax za Lazio Rím, avšak jeho kroky pokojne mohli smerovať do Premier League. Záujem o mladého útočníka mal Arsenal, avšak sám Kishna sa nakoniec rozhodol pre presun na Apeninský polostrov. (metro)

LIVERPOOL: Liverpool si ako náhradu za odvolaného Brendana Rodgersa vyhliadol Jürgena Kloppa, ktorý má podľa anglických médií s Reds podpísať trojročný kontrakt. Dohoda však ešte nie je istá, pretože kouč má jednu zásadnú podmienku. Chce mať kontrolu nad všetkými prestupmi. (theguardian)

LIVERPOOL a SWANSEA: Ashley Williams dlhodobo patrí k oporám Swansea, teraz už však mohol obliekať dres iného anglického celku. Záujem o skúseného obrancu mal počas letnej prestávky teraz už bývalý manažér Liverpoolu Brendan Rodgers. (bleacherreport)

WEST HAM: Morgan Amalfitano ešte na jar podpisoval novú zmluvu s West Hamom United, už teraz ale klub opúšťa. Francúzsky stredopoliar bol na konci leta vyradený z prvého tímu, keď prišiel neskoro na tímovú poradu a následne sa pohádal s trénerom. (skysports)