Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10)

streda, 7. október 2015 10:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Španielski prokurátori zbavili Lionela Messiho obvinenia z daňových podvodov. Dôvodom bol nízky vek argentínskeho reprezentanta, vďaka čomu bol z daňových únikov obvinený jeho otec. (mirror)

FC BARCELONA:Riechedly Bazoer patrí vo svojich 18 rokoch k veľkým holandským talentom. Záložník Ajaxu by sa však mohol sťahovať. O talentovaného stredopoliara záujem Barcelona. (mundodeportivo)

GETAFE: Na tri až štyri týždne musí na futbal zabudnúť Ángel Lafitta. Záložník španielskeho Getafe si z piatkového zápasu na pôde Celty Vigo odniesol natrhnutý stehenný sval. (marca)

BETIS SEVILLA: Dani Ceballos by už čoskoro mohol spojiť ďalšiu budúcnosť s Betisom. Talentovaný ofenzívny futbalista má zmluvu len do konca sezóny a španielsky klub má záujem na predĺžení kontraktu. (transfermarkt)

CELTA VIGO: Augusto Fernández sa po týždni znovu objavil na tréningu Celta Vigo. Argentínsky záložník si v nedávnom dueli s Barcelonou poranil prst na ruke. Minulý týždeň šiel na operáciu a v piatok vynechal stretnutie proti Getafe. (transfermarkt)