Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.)

štvrtok, 8. október 2015 09:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ak by majiteľ Chelsea Roman Abramovič chcel vyhodiť kouča Josého Mourinha, musí mu zaplatiť 37,5 milióna libier na odstupnom. (metro)

MANCHESTER UNITED: Španielska Sevilla chce priviesť brankára Victora Valdesa, o ktorého už nestojí Manchester United. (espnfc)

LIVERPOOL: Philippe Coutinho podáva za Liverpool dobré výkony a počas posledných týždňov bolo jeho meno spájané so záujmom FC Barcelony. Tá však niečo také poprela. (mirror)

TOTTENHAM: Tottenham už hľadá posily pre novú sezónu a jedného možného kandidáta si vyhliadol vo francúzskom Lille. Spurs podľa posledných správ pozorne sledujú Sofiane Boufala. (espnfc)

STOKE CITY: Dionatan do Nascimento Teixeira sa nedokázal presadiť v Stoke City a anglický klub dočasne opúšťa. Brazílsky obranca odchádza na mesačné hosťovanie do treťoligového Fleetwoodu. (stokesentinel)

SUNDERLAND: Niekdajší tréner americkej reprezentácie Bob Bradley je údajne jedným z kandidátov na pozíciu manažéra Sunderlandu. (espnfc)

BOURNEMOUTH: Tokel Rantie tento rok za Bournemouth ešte vôbec nehral a na prvý súťažný štart si bude musieť počkať. Juhoafrický útočník si poranil stehenný sval a v nadchádzajúcich dňoch nepomôže ani národnému tímu. Zdravotný problém odložia jeho plánovaný odchod na hosťovanie do niektorého z druholigových klubov. (kickoff)