Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.10)

štvrtok, 8. október 2015 09:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.10)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.10) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Thomas Vermaelen pred štyrmi týždňami utrpel zranenie lýtka a čoskoro by sa mal už vrátiť na ihrisko. Obranca Barcelony sa úspešne zotavuje a znovu hrať by mal po reprezentačnej pauze. (marca)

BARCELONA: Philippe Coutinho podáva za Liverpool dobré výkony a počas posledných týždňov bolo jeho meno spájané so záujmom FC Barcelony. Tá však niečo také poprela. (mirror)

BARCELONA vs LAS PALMAS:Lionel Messi pre zranenie kolena, ktoré si privodil v zápase s Las Palmas, zhruba na dva mesiace vypadol zo zostavy Barcelony. Zranenie si privodil pri pokuse o strelu, pričom jeho pokus zablokoval Pedro Bigas. "Nebol to zámer. Zranil sa pri pokuse o strelu, každopádne mu prajem skoré uzdravenie," vyhlásil Bigas. (soccernews)

SEVILLA: Španielska Sevilla chce priviesť brankára Victora Valdesa, o ktorého už nestojí Manchester United. (espnfc)

VALENCIA a VILLARREAL: Rodrigo De Paul sa nedokázal prepracovať do základnej zostavy Valencie. Preto sa začal spomínať jeho odchod a argentínsky stredopoliar by sa mohol sťahovať do Villarrealu. (soccernews)