Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.)

piatok, 9. október 2015 10:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Zdravotné problémy má  Bastian Schweinsteiger. Záložník Manchestru United si počas reprezentačného zrazu Nemecka poranil stehenný sval. (goal)

MANCHESTER CITY: Fabian Delph si znovu zatrénoval so spoluhráčmi z Manchestru City. Anglický záložník je v poriadku po zranení stehenného svalu, ktoré si priviezol z posledného reprezentačného zrazu. (transfermarkt)

CHELSEA: Úspešnú skúšku v Chelsea má za sebou Marco Amelia. Túto správu potvrdil agent talianskeho brankára, ktorého zverenec dostal od londýnskeho celku zmluvu do konca tohto ročníka. (espnfc)

ARSENAL:Joel Campbell sa ani tento rok nepresadzuje v Arsenale a opäť sa špekuluje o možnom odchode. Kostarický útočník by mohol zamieriť do Turecka, záujem o neho má Galatasaray. (metro)

ARSENAL: Sergi Samper nedostal priestor v prvom tíme Barcelony a chystá sa katalánsky klub opustiť. O talentovaného stredopoliara má záujem Arsenal. (metro)

NEWCASTLE: AC Miláno má záujem o Moussa Sissoka. Francúzsky stredopoliar Newcastle United by sa podľa všetkého mohol na Apeninský polostrov sťahovať už počas zimnej prestávky. (talksport)

SWANSEA: Ghanskej reprezentácii v nadchádzajúcich dňoch nebude k dispozícii Andre Ayew. Krídelník Swansea má zdravotné problémy a vracia sa do Walesu, kde ho čaká podrobné vyšetrenie. (walesonline)