Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10)

piatok, 9. október 2015 10:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Sergi Samper nedostal priestor v prvom tíme Barcelony a chystá sa katalánsky klub opustiť. O talentovaného stredopoliara má záujem Arsenal. (metro)

SEVILLA: Sevilla má záujem o útočníka André Carrilla. 24-ročný krídelník má sa Sportingom Lisabon zmluvu len do konca sezóny, čoho by rada využila Sevilla. Tá chce portugalskému celku ponúknuť až 12 miliónov eur. (estadiodeportivo)

MÁLAGA: Roque Santa Cruz v lete posilnil Málagu a teraz si konečne zatrénoval so svojimi spoluhráčmi. Paraguajský útočník sa zbavil svalového zranenia, s ktorým laboroval tri mesiace. (transfermarkt)

VILLARREAL: Marcelino García Toral má s Villarrealom kontrakt len do konca tohtoročnej sezóny. Žltá ponorka si však chce úspešného kouča udržať a tak mu chce čo najskôr ponúknuť predĺženie kontraktu. (villarrealusa)

ESPANYOL:Felipe Caicedo sa chystá spojiť aj ďalšiu časť kariéry s Espanyolom. Juhoamerický útočník má v Barcelone zmluvu len do konca sezóny, s vedením však úspešne jedná o jej predĺžení. (goal)