Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.10)

sobota, 10. október 2015 10:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.10)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.10) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID a ATLÉTICO: Portugalsko vyhralo 1: 0 nad Dánskom a pred posledným vystúpením v kvalifikácii o ME 2016 proti Srbsku má istý postup. Tréner Fernando Santos sa na nedeľu rozhodol experimentovať so zostavou a domov poslal troch hráčov. Do klubov sa vracajú Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Tiago (Atlético Madrid) a Ricardo Carvalho (AS Monaco).

REAL MADRID: Francúzsky útočník Realu Karim Benzema dvoma gólmi prispel k výhre 4: 0 nad Arménskom, no v zápase utrpel aj zranenie. V závere duelu si totiž poranil stehenný sval a čaká ho podrobné vyšetrenie. (dailymail)

REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Danilo začína mesiac po zranení trénovať. Brazílsky futbalista doliečuje svalový problém a už sa znovu objavil na tréningu, kde sa pripravoval individuálne. (sport-english.com)

FC BARCELONA:Sebastian Giovinco podáva za Toronto v americkej MLS skvelé výkony, čo vzbudzuje pozornosť európskych klubov. Na zoznam možných posíl vraj bývalého útočníka Juventusu zaradila aj Barcelona. (univision)

LAS PALMAS: Mimo hru je stále Hernán. Záložník Las Palmas si koncom septembra poranil triesla a chýbať mal celý mesiac. Jeho rekonvalescencia ale prebieha rýchlejšie a sám naznačil, že by chcel nastúpiť už po reprezentačnej pauze, kedy nováčik španielskej ligy cestuje na pôdu Getafe. (transfermarkt)