Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.10)

nedeľa, 11. október 2015 09:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.10)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.10) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID a VALENCIA: Denis Čeryšev v lete zostal v Reale Madrid, no mnoho šancí zatiaľ nedostal, a tak sa naďalej špekuluje o jeho odchode. Jedným zo záujemcov je Valencia, ktorá je údajne pripravená za ruského záložníka ponúknuť dvanásť miliónov eur. (transfermarkt)

FC BARCELONA a CELTA VIGO: Žiadaným tovarom sa na prestupovom trhu je v tejto chvíli útočník Nolito, ktorý bol počas uplynulých dní spájaný hlavne s Barcelonou a Arsenalom Londýn. Samotný hráč sa však po zápase proti Luxembursku (4:0) vyjadril, že by chcel zostal v Celte Vigo, kde má zmluvu ešte na tri a pol roka. (goal)

VALENCIA: Keisuke Honda je spájaný s odchodom z AC Miláno a zakotviť by potom mohol v Španielsku. Podľa posledných správ sa o japonského záložníka zaujíma Valencia. (sportmediaset)

GETAFE: Na dlhšiu dobu musí na futbal zabudnúť Álvaro Medran. Stredopoliar Getafe utrpel zlomeninu nohy, podrobil sa operácii a na maródke strávi štyri mesiace. (sportsmole)

DEPORTIVO: Podrobné lekárske vyšetrenie absolvuje Alejandro Arribas. Obranca Deportiva La Coruña si počas tréningu poranil koleno. (transfermarkt)