Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.10.)

pondelok, 12. október 2015 06:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: O zmene trénera údajne podľa bulvárnych novín v Anglicku už uvažuje aj Chelsea. Ak sa výsledky pod José Mourinhom čoskoro nezlepšia, portugalský kouč dostane výpoveď. A The Blues sú potom pripravení osloviť Diega Simeoneho z Atlética Madrid. (metro)

LIVERPOOL: Brendan Rodgers pred týždňom skončil v Liverpoole a čoskoro by sa mohol do práce vrátiť. Jeho meno je spájané v súvislosti s Aston Villou, ktorá sa trápi a istú pozíciu nemá jej kormidelník Tim Sherwood. (metro)

LIVERPOOL: Nový kouč Liverpoolu Jürgen Klopp už plánuje zimné posily. Tou prvou a asi najvýraznejšou by sa mohol stať poľský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mníchov. (espnfc)

LIVERPOOL:Mamadou Sakho za Liverpool pravidelne nenastupuje, čo by mohlo viesť k jeho odchodu. Francúzsky stopér by mohol zamieriť do Talianska, kde sa o neho zaujíma AS Rím. (talksport)

LIVERPOOL a TOTTENHAM:Moses Simon podáva stabilne dobré výkony v drese Gentu a čoskoro by sa mohol sťahovať do Anglicka. O mladého krídelníka sa údajne zaujímajú Liverpool a Tottenham. (90min)

ARSENAL: Neistej situácie okolo brankára Davida Ospinu v Arsenale Londýn si už povšimlo viacero európskych klubov.  Hlavným záujemcom je španielske Getafe, ktoré by malo čoskoro podať ponuku. (independent)

SOUTHAMPTON a TOTTENHAM: 24-ročný stredopoliar Victor Wanyama vraj odmietne ponuku novej zmluvy od Southamptonu. Dôvod je ten, že chce v januári prestúpiť do londýnskeho Tottenhamu. (sportsmole)