Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.10)

pondelok, 12. október 2015 06:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.10)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.10) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Luka Modrić nedohral kvalifikačný zápas medzi Chorvátskom a Bulharskom. Záložník Realu Madrid si privodil svalové zranenie pričom v zápase už na druhý polčas nenastúpil. (beinsports)

REAL MADRID:Cristiano Ronaldo Portugalský útočník sa zajtra dočká ďalšieho individuálneho ocenenia. Prevezme si totiž v poradí už štvrtú Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca sezóny v Európskych súťažiach.

ATLÉTICO MADRID a FC BARCELONA: 23-ročný španielsky reprezentačný záložník Koke by rád pokračoval v kariére na štadióne Vicente Calderóna, ale o jeho služby je v Európe veľký záujem. Po londýnskej Chelsea sa o jeho služby zaujíma i Barcelona, ktorá už v lete z rovnakého klubu ukoristila tureckú hviezdu Ardu Turana. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: O zmene trénera údajne podľa bulvárnych novín v Anglicku už uvažuje aj Chelsea. Ak sa výsledky pod José Mourinhom čoskoro nezlepšia, portugalský kouč dostane výpoveď. A The Blues sú potom pripravení osloviť Diega Simeoneho z Atlética Madrid. (metro)

GETAFE: Neistej situácie okolo brankára Davida Ospinu v Arsenale Londýn si už povšimlo viacero európskych klubov.  Hlavným záujemcom je španielske Getafe, ktoré by malo čoskoro podať ponuku. (independent)