Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.10.)

pondelok, 12. október 2015 12:05 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.10.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie ja definitívne za nami, no prestupových špekulácií je vo svete stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Barcelona prejavila záujem o dvoch hráčov

FC Barcelona začala monitorovať výkony útočníka Borussie Dortmund Pierrea-Emericka Aubameyanga a taktiež sa po neúspešnom „love“ na Paula Pogbu a Marca Verattiho zamerala na Kokeho z Atletica Madrid. (goal.com)

Aguero chce hrať pod Guardiolom, splní sa mu sen budúci rok?

Hráč Manchestru City Sergio Aguero vyjadril túžbu hrať pod taktovkou Pepa Guardiolu. Súčasný kouč Bayernu Mníchov má údajne opustiť nemecký klub budúce leto a jedným z jeho nových pôsobísk by sa mohol stáť práve Manchester, kde by mohol nahradiť Manuela Pellegriniho. Aguerovi by sa tak splnil sen. (talksport.com)

Hazard si je vedomý nepresvedčivých výkonov

Belgický reprezentant Eden Hazard hrajúci na klubovej úrovni v anglickej Chelsea priznal, že už nie je nedotknuteľným hráčom zostavy Joseho Mourinha a vinníkom je on sám. Hazardovi sa v novej sezóne príliš nedarí, zaostáva za očakávaniami a je si vedomý, že v ďalších stretnutiach musí prísť z jeho strany výrazné herné i výkonnostné zlepšenie. (goal.com)

Muller je naklonený k odchodu do United

Útočník Bayernu Mníchov Thomas Muller sa vyjadril, že ho láka odchod do Premier League, kde o neho celé leto usilovali predstavitelia Manchestru United. Bavorský celok ale nemeckého reprezentanta predať nechcel, 26-ročný hráč ale pripustil, že ho peniaze z anglickej najvyššej futbalovej súťaže lákajú. (talksport.com)

Reus s Gundoganom Liverpool neposilnia

Nový tréner Liverpoolu Jurgen Klopp sa nechal počuť, že v januári neplánuje príchod svojich bývalých zverencov z Borussie Dortmund a so spomínaným nemeckým tímom neplánuje v dohľadnej dobe obchdoovať, čo by znamenalo, že Marco Reus ani Ilkay Gundogan sa za bývalým koučom sťahovať nebudú. (goal.com)

Klopp prosí fanúšikov o trpezlivosť

Jurgen Klopp sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že v Anglicku od neho nemôžu očakávať okamžité zázraky. Bývalý tréner Borussie Dortmund urobí všetko preto, aby dokázal pozdvihnúť hru Liverpoolu takmer okamžite, no fanúšikov prosí o trpezlivosť, pretože „nemôže chodiť po vode ako Ježiš“ a robiť zázrazky. (goal.com)

Liverpool chce nakupovať v Porte

Liverpool si vyhliadol v portugalskom Porte 18-ročného talentovaného stredopoliara Rubena Nevesa, ktorý by sa mohol na Anfield Road sťahovať za prestupovú čiastku dosahujúcu 20 miliónov libier. O tohto hráča prejavila už skôr záujem taktiež londýnska Chelsea a rovnako aj španielske veľkokluby FC Barcelona a Real Madrid. (goal.com)

Xavi si chcel vyskúšať Premier League

Xavi s odstupom času priznal, že bol naklonený k odchodu do Premier League. Jeho najväčším snom bolo nastúpiť za anglický veľkoklub s bohatou históriou a preto pôsobenie v Liverpoole či Manchestri United by sa mu veľmi páčilo. V súčasnosti hrá španielsky stredopoliar v Al Sadde. (goal.com)

AS Rím by rád obchodoval s Liverpoolom

Liverpool sa môže posilniť o spomínaného Nevesa a klub by mohol zasa opustiť stopér Mamadou Sakho, o ktorého majú eminentný záujem v Taliansku. Záujemcom o služby francúzskeho futbalistu má AS Rím. (goal.com)

Z VOLEJA

Stredopoliar Southamptonu Victor Wanyama je rozhodnutý odmietnuť predĺženie kontraktu a vynútiť si v januári odchod do Tottenhamu (goal.com)

Adriano je na odchode z FC Barcelona. Katalánsky klub o neho stratil záujem a predložil mu obnovenie zmluvy s neuspokojivými podmienkami a tak o svojho hráča zrejme príde v lete. (goal.com)

Bývalý hráč Manchestru United Andrei Kanchelskis by sa rád zamestnal v Derry City. Tím požiadal o to, aby ho prijal do tímu na pozíciu trénera. (goal.com)

Hviezdny futbalista Zinedine Zidane sa nechal počuť, že rivalita s Lionelom Messim robí z Cristiana Ronalda stále lepšieho a lepšieho futbalistu, pretože ho motivuje na sebe pracovať a podávať čoraz lepšie výkony. (goal.com)

Stredopoliar Liverpoolu Adam Lallana priznal, že ho sklamal odchod Brendana Rodgersa, no už sa nevie dočkať na trénovanie pod Jurgenom Kloppom. (goal.com)

Juan Mata z Manchestru United sa cíti v Premier League šťastný a neplánuje odísť do La Ligy. Viaceré špekulácie hovorili o návrate španielskeho futbalistu do rodnej vlasti (goal.com