Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.10.)

utorok, 13. október 2015 10:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

PREMIER LEAGUE: Anglicko až veľmi nečakane hladko ovládlo svoju kvalifikačnú skupinu na Euro 2016. V desiatich zápasoch desaťkrát vyhrali a získali plných 30 bodov. Rozhodla o tom ich záverečná výhra v Litve.         

MANCHESTER UNITED: Manchester United by mohol v januári posilniť hráč Neapola Jorginho. 23-ročného Brazílčana pritom taliansky klub vykúpil z polovičného úväzku v Hellas Verone iba tento rok v lete. (metro)

ARSENAL: William Carvalho je v hľadáčiku niekoľkých popredných klubov, no samotný hráč by rád zostal v Sportingu. Uznal však, že by sa nebránil budúcemu prestupu do Arsenalu.

(espnfc.com)

TOTTENHAM: Ani septembrové zranenie členka a iba niekoľko odohratých zápasov  v drese Tottenhamu neodrádza Neapol od Moussy Dembeleho. Talianske médiá informujú, že rokovania už výrazne pokročili a londýnskemu klubu by sa mala pozdávať ponuka na štrnásť miliónov eur. (talksport)

NEWCASTLE: Dlhú pauzu pred sebou má Tim Krul. Brankár Newcastlu United si z kvalifikačného zápasu medzi Holandskom a Kazachstanom odniesol pretrhnuté kolenné väzy a tohtoročná sezóna pre neho predčasne skončila. (skysports)

BOURNEMOUTH: Jedna z kľúčových postáv Bournemouthu Harry Arter, sa pomaly blíži k svojmu prvému štartu v Premier League. Po zranení, ktoré si vyžiadalo operáciu v Nemecku sa rekonvalescencia uberá dobrým smerom. (transfermarkt)

NORWICH: Bristol City získal na hosťovanie Elliotta Bennetta. 26-ročný obranca nemá isté miesto v zostave Norwichu City a v druholigovom anglickom klube bude hosťovať do začiatku Nového roka. (westerndailypress)

WEST HAM a SUNDERLAND: Sam Allardyce bude chcieť z West Hamu do Sunderlandu priviesť obrancu Jamesa Tomkinsa. (chroniclelive)