Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.10.)

štvrtok, 15. október 2015 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Hoci Martin Odegaard za „áčko“ nenastupuje, novinári sa oňho stále zaujímajú. Nórsky talent tvrdí, že cíti od Rafaela Beníteza veľkú podporu a pravidelne sú v kontakte. Zatiaľ sa však plne sústredí len na Castillu. (Fichajes.com)

REAL MADRID: Podľa niektorých špekulácií by sa Zinedine Zidane mohol stať trénerom Olympique Marseille. Legenda Realu a v súčasnosti tréner rezervného tímu takúto možnosť nevylúčil, ale odmietol fámy o tom, že rokovania už prebiehajú. (Lequipe)

REAL MADRID: Ani pod novým trénerom nepatrí Jesé Rodríguez medzi dôležité články zostavy a doteraz odohral len 132 minút. Navyše, kontrakt mu platí len do leta 2017 a agent už cez médiá vedeniu odkázal, aby sa rozhodlo. Záujem o španielskeho futbalistu javí napríklad Inter Miláno. (calciomercato)

REAL MADRID: Počas zápasu Chorvátska s Bulharskom sa zranil Luka Modrić. Svalové zranenie ho minimálne pre zápas s Levante posadí len do role diváka. Či stíha Champions League a konfrontáciu s PSG, to ostáva otázne. (ESPN)

BARCELONA & VALENCIA: 22-ročný stredopoliar André Gomes je pod drobnohľadom Barçy, ktorá možno počas zimy pošle oficiálnu ponuku. Kataláncom tohto hráča odporúča aj jeho krajan Deco. „Je to skvelý hráč a vo Valencii poriadne vyrástol. Myslím si, že by to bol pre Barcelonu veľký podpis.“ povedal na adresu odchovanca Benficy. (Sport-English)

ATLÉTICO MADRID: Do Španielska sa možno vráti David Villa. Niekdajší kanonier Valencie, Barcelony a Atlética krátko pôsobil v New Yorku City FC. Práve madridský celok má byť veľkým kandidátom na jeho zisk. (Goal)

RAYO VALLECANO: Vicente Del Bosque zvažuje koniec pri kormidle národného tímu. To by sa mohlo dostať k Pacovi Jemézovi. Bývalý španielsky stopér zatiaľ krotí emócie, ale sám by ponuku bral všetkými desiatimi: „Takýto vlak prejde len raz za život a pokiaľ ho necháte odísť, už sa to nemusí opakovať.“ (Tribalfootball)